ΔΕΛΤΑ: Συνεχίζει κοντά στα παιδιά

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει με συνέχεια και συνέπεια τους συνανθρώπους μας και συμβάλλει στην κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και στην οικογένεια, προσφέροντας δωρεάν προϊόντα της και υλοποιώντας ποικίλες δράσεις, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η ΔΕΛΤΑ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Περισσότερα από 100 παιδιά, ηλικίας 3 έως 15 ετών, παρακολούθησαν το ειδικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πρωινοχώρα» και το ειδικά διασκευασμένο «Φιδάκι», που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Μέσα από τα δύο αυτά εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, την αξία του πρωινού, καθώς και γενικότερα θέματα για τη διατροφική αξία των τροφίμων. Παράλληλα, τους δόθηκε η δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές, ενώ ομάδα εθελοντών εργαζομένων προσέφερε δωράκια και προϊόντα στα παιδιά.

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου, και μέσα από την σελίδα της ΔΕΛΤΑ στο Facebook, καλούσε όλους να γράψουν μια ευχή για τη νέα χρονιά. Για κάθε ευχή η εταιρεία προσέφερε ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Η ΔΕΛΤΑ, αποδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία με πράξεις, μέσα στην τελευταία διετία, έχει προσφέρει περισσότερες από 2.000.000 μερίδες προϊόντων της, σε παιδιά και οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ενδεικτικά, έχει προσφέρει προϊόντα της μέσω πρωτοβουλιών και φορέων, όπως το πρόγραμμα Δεκατιανό στο Σχολείο, το Μαζί για το Παιδί, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Τράπεζα Τροφίμων, καθώς και Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ