FF Group: Βραβεύτηκε για το φιλανθρωπικό του έργο στα Βραβεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ο Όμιλος FF Group βραβεύτηκε στην 6η Τελετή Απονομής Βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη, για την σημαντική του ενίσχυση στο έργο της Ένωσης.

Τα βραβεία της Ένωσης πραγματοποιήθηκαν για έκτη συνεχόμενη φορά, αναγνωρίζοντας το έργο ζωής, ανθρώπων και εταιρειών,  που επενδύουν σημαντικά και διαχρονικά στην κοινωνική υπευθυνότητα. O Όμιλος FF Group, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει, τιμήθηκε με ένα ακόμη βραβείο για τις φιλανθρωπικές του πρωτοβουλίες.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Όμιλος διοργάνωσε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό Bazaar, με επώνυμα brand του Ομίλου σε μοναδικά προσιτές τιμές, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος στηρίζει για έναν ολόκληρο χρόνο τις ανάγκες λειτουργίας της  τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας 115 25 καθώς και το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης που έχει βοηθήσει τον τελευταίο χρόνο περισσότερα από 7.000 άτομα.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Μαρίζα Κουτσολιούτσου, Global Corporate Affairs Officer του Ομίλου FF Group, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της σπουδαίας γιορτής εθελοντισμού και προσφοράς και συγχαρητήρια στην Ένωση για το εξαιρετικό έργο που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη βράβευση που αναγνωρίζει το έργο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου αλλά και την προσφορά των εργαζομένων του».

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ