Το “1o sChOOL game” είχε σκορ, θέαμα και… προσφορά

Τρίποντα στα… θρανία έβαλαν το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) διάσημοι και παλαίμαχοι της ΑΕ Πεντέλης, καθώς έπαιξαν στο πιο cool παιχνίδι, στο… «1o sChOOL game».

Το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης είχε αρχίσει να γεμίζει από νωρίς, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι -στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν ένα διαφορετικό παιχνίδι και να συμβάλλουν στην υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

Από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν στο ημίχρονο, όταν όλη η ομάδα των διάσημων εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από το κοινό προσέφερε χρήματα που είχε συγκεντρώσει και στη συνέχεια παρέδωσε το κουτί με τα έσοδα του αγώνα στη Διευθύντρια, Μελπομένη Μπαραμπούτη και στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης, Μαίρη Παπακωνσταντίνου.

Αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, καθώς οι Παλαίμαχοι της ΑΕ Πεντέλης έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν σε… υψηλό επίπεδο. Το τελικό 44-43, αμφισβητήθηκε έντονα από τους διάσημους που είχαν… παράπονα από τη διαιτησία, όμως στο τέλος όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη.

Όσο για τον MVP από την πλευρά των διάσημων; Ο τίτλος αναγκαστικά πρέπει να μοιραστεί σε όλους, καθώς ο κόσμος φάνηκε να μην συμφωνεί μόνο σε έναν. Η ηγετική παρουσία των Γιάννη Αϊβάζη, Μιχάλη Μαρκάτη, Κώστα Τσαρτσαρή, Δήμου Ντικούδη και Θανάση Ασπρούλια δεν πέρασε απαρατήρητη, το ξεχωριστό ταλέντο του… μπασκετικού Κώστα Κατσουράνη τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών σκάουτερ της περιοχής, οι βουτιές με αυτοθυσία του Θανάση Πασσά θύμισαν το ζήλο αθλητών μιας άλλης εποχής, ενώ οι Γιώργος Παντελιάς από τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και Βασίλης Κουμεντάκος από τους «otherview» με τις οργανωτικές τους ικανότητες δικαίως χαρακτηρίστηκαν οι «εγκέφαλοι» της ομάδας.

Κι αν νομίζετε ότι οι υποψήφιοι για τον τίτλο του MVP εξαντλούνται εδώ, τότε κάνετε λάθος! Τα «πολυεργαλεία» στα χέρια του coach Άρη Μανιάτη, οι Άκης Παναγιωτίδης, Αντρέα Παλομπαρίνι και Γιώργος Συρίγος με τον αλτρουισμό τους σε άμυνα κι επίθεση κέρδισαν μία θέση στη καρδιά των θεατών. Φυσικά, από την κερκίδα σχολιάστηκε εξαιρετικά θετικά κι η παρουσία των Κώστα Σκόνδρα και Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς αμφότεροι έδωσαν με πάθος και σθένος όλες τις μάχες, όποτε τους χρειάστηκε η ομάδα τους. Στην άκρη του πάγκου με πολιτικά βρέθηκε κι ο Βασίλης Σκουντής, που μπορεί να μην αγωνίστηκε, όμως δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του αναφωνώντας… «Βάλτο, αγόρι μου».

Σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να μην έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τα παιδιά, τα οποία δεν σταμάτησαν στιγμή να ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τους συμμετέχοντες, ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού οι διοικούντες την ΑΕ Πεντέλης, οι παλαίμαχοι και οι διάσημοι δεσμεύτηκαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο επόμενο «sChOOL game».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ