Amadeus: Καταλαμβάνει τη 16η θέση, ανάμεσα στις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο

Η Amadeus ανακοινώνει τη διάκρισή της στους Corporate Knights’ 2018, καθώς η εταιρεία βρέθηκε ανάμεσα στις 100 Περισσότερο Βιώσιμες Εταιρείες στον Κόσμο. Μόλις το 2% των εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο αναγνωρίζονται για τη απόδοση βιωσιμότητας στον κατάλογο Global 100. Αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την Amadeus, μέσα από την οποία η εταιρεία ενθαρρύνεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η εταιρεία διακρίνεται με το συγκεκριμένο βραβείο, η οποία σημείωσε μια εντυπωσιακή πορεία και ανέβηκε σε κατάταξη από την 87η θέση το 2017 στην 16η θέση φέτος. Επιπρόσθετα από αυτή τη διάκριση, η Amadeus συγκαταλέγεται στον κατάλογο Δεικτών Βιωσιμότητας του Dow Jones για 6 συνεχόμενα χρόνια.

Για την τελική κατάταξη, η διοργάνωση εξετάζει 5,994 εταιρείες με τζίρο μεγαλύτερο από 1 δις. δολάρια πάνω σε 17 ποσοτικούς δείκτες απόδοσης, οι οποίοι σχετίζονται με την εταιρική διακυβέρνηση, περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα.

Ο κ. Tomas López Fernebrand, Αντιπρόεδρος General Counsel και Γραμματέας Εταιρικής Στρατηγικής στο Amadeus IT Group σχολίασε σχετικά: «Αυτή η έγκριτη διάκριση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον στόχο μας να μεταμορφώσουμε το μέλλον των ταξιδιών. Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και το παγκόσμιο δίκτυο μας για να εγγυηθούμε τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Μια από τις πεποιθήσεις που βρίσκονται στην καρδιά της εταιρείας μας είναι ότι η πραγματική μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα για την ταξιδιωτική βιομηχανία απαιτεί συνεχείς ελέγχους ότι οι λειτουργίες και οι επιχειρηματικές δραστηριότητές μας είναι συμβατές και ουσιαστικά προάγουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Αυτή η  ροπή δεν έρχεται φυσικά από την αρχή, και πρέπει συνεχώς να ενσωματώνουμε αυτή τη συνήθεια σε όλες μας τις δραστηριότητες. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι όλοι οι συμμέτοχοι στην ταξιδιωτική βιομηχανία πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην κατανόηση και στην ανάπτυξη αυτών των σημείων, ούτως ώστε να ανταποκρινόμαστε στις σύγχρονες απαιτήσεις χωρίς να συμβιβάζουμε τις ανάγκες του μέλλοντος. Σίγουρα, οι ταξιδιώτες αναμένουν ότι οι εταιρείες τις οποίες επιλέγουν για το ταξίδι τους θα κάνουν ακριβώς αυτό.»

Και καταλήγει: «Είμαι πολύ υπερήφανος για την πολύ καλή πρόοδο που σημειώσαμε και την αποφασιστικότητα που έχουν δείξει όλοι στην Amadeus για να επιτύχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις πρωτοβουλίες βιωσιμότητας στον Ετήσιο Απολογισμό Amadeus Global Report 2016, ο οποίος αποτέλεσε την κύρια πηγή πληροφόρησης μέσα από την οποία οι Corporate Knights αξιολόγησαν το προφίλ μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ