Rolco: Τιμήθηκε από την ένωση Μαζί για το Παιδί

Την Τετάρτη 24/1/2018 το αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στο 2ο όροφο γέμισε με ανθρώπους που με την παρουσία τους τίμησαν τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκε και η Rolco Βιανίλ στην κατηγορία “Χορηγοί σε είδος”, η οποία για 2 συνεχόμενα χρόνια προσέφερε απορρυπαντικά για την κάλυψη αναγκών στην Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών Rolco και τα προϊόντα planet, στηρίζουν εδώ και χρόνια την σημαντική δράση της Ένωσης «Μαζί για το παιδί» και πρόκειται να ανταποκριθούν και φέτος στις ανάγκες της προσφέροντας για όλο το 2018 απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού!

Τα προϊόντα planet, βαδίζοντας στον άξονα της κοινωνικής ευαισθησίας, στέκονται δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και για αυτό στηρίζουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας και φροντίδας των ρούχων των 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων που την αποτελούν. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με αυτή την ενέργεια βάζει στη ζωή της τα προϊόντα planet, προσφέροντας ασφάλεια στα παιδιά της και συμβάλλοντας σε ένα καθαρότερο περιβάλλον!

Τα απορρυπαντικά και καθαριστικά planet, οικολογικά πρωτοπόρα, περιβαλλοντικά δραστήρια και κοινωνικά ευαίσθητα, συνεχίζουν με συνέπεια την υιοθέτηση πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο την αφύπνιση και τη συμμετοχή των καταναλωτών σε παρόμοιες πρωτοβουλίες και δράσεις. Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών ευαισθητοποίησης, καθώς αποτελούν το σημαντικότερο λόγο για τη δημιουργία μιας ασφαλέστερης και φιλικότερης προς το περιβάλλον κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ