Global Sustain: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Παρουσία μελών, συνεργατών και φίλων, η Global Sustain υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στο φιλόξενο χώρο του Ecali Club, στην Εκάλη, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. 

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ecali Club, και στη συνέχεια ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, παρουσίασε τα νέα μέλη της εταιρείας, τον Ενιαίο απολογισμό και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017, ενώ έκανε αναφορά και στις προγραμματισμένες δράσεις της εταιρίας για το 2018. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν οι ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος χρηματοδότησης της Global Sustain. Η τελική επιλογή έγινε με βάση τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω Facebook (19.770 ψήφοι) και τη γνώμη της Ειδικής Επιτροπής. Τα προγράμματα που επιλέχθηκαν είναι: το Πρόγραμμα «Υπνωτήριο Αστέγων και Συνοδευτικές Ιατρικές και Ψυχοκοινωνικές Υπηρεσίες με έμφαση στους Νέο-άστεγους» από την ΜΚΟ “Γιατροί του Κόσμου”, το οποίο παρουσίασε ο εκπρόσωπος κ. Χρήστος Δημόπουλος και το Πρόγραμμα “Υποστήριξε μία γυναίκα σε ακριτικό νησί της χώρας μας να αποκτήσει ένα παιδί” από την ΜΚΟ “HOPEgenesis”.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας, η κλήρωση και η απονομή των δώρων. Συνολικά κληρώθηκαν 77 δώρα, τα οποία ήταν προσφορά των μελών της Global Sustain.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε cocktail networking μεταξύ των μελών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ