«Τα Πάντα για τη Συνέντευξη» και «Project Management» στο Δήμο Βριλησσίων από τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon

«Η συνέντευξη ξεκινάει από το σπίτι» σημειώνει η Ηρώ Μέλλιου, Head of HR Centres of Expertise, Vodafone Hellas και Πρέσβειρα της κοινωνικής πρωτοβουλίας Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων, όπου 1 στους 2 ωφελούμενους βρίσκει εργασία βάσει του επαγγελματικού του προφίλ.

Και θα απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα, και περισσότερα, κατά τη διάρκεια του Δωρεάν Σεμιναρίου Δεξιοτήτων (2 Μαρτίου 2018), με θέμα «Τα πάντα για τη Συνέντευξη» που συνδιοργανώνει η Κοινωνική Επιχείρηση knowl με το Δήμο Βριλησσίων, και με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ώστε να μπορέσουν όσοι διεκδικούν μια θέση εργασίας στην αγορά, να επενδύσουν το χρόνο τους στη σωστή αναζήτηση, να προετοιμαστούν άρτια για τη συνέντευξη και να μετατρέψουν την ευκαιρία την συνέντευξης σε όφελός τους.

Την προηγούμενη μέρα (1 Μαρτίου 2018), θα διεξαχθεί ακόμα ένα δωρεάν σεμινάριο δεξιοτήτων με θέμα το Project Management έργων, και εισηγητή τον Κώστα Ιωαννίδη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, Business Coach (KIBC) όπου θα μεταφέρει την απαραίτητη γνώση που χρειάζεται κάθε/μία εργαζόμενος/η για την ορθή διαχείριση έργων (κύκλος PM, ρόλοι, Risk Management, διαχείριση αλλαγών, παραδοτέα και αξιολόγηση έργου), καθώς είναι σημαντική η ανάπτυξη δεξιοτήτων και για τη διατήρηση εργασίας.

Ο Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon (πρόγραμμα της Κοιν.Σ.Επ. knowl) υλοποιεί τον 6ο κύκλο ενδυνάμωσης δεξιοτήτων, στο Δήμο Βριλησσίων και παράλληλα έχει διοργανώσει σε 25 δωρεάν Σεμινάρια Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, ενισχύοντας τις επαγγελματικές δεξιότητες 2.590+ ανθρώπων. Πρόκειται για το πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης επαγγελματικών δεξιοτήτων που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος γιατί καταγράφει εντυπωσιακά μετρήσιμα αποτελέσματα, με τους ίδιους τους ωφελούμενους να το προβάλουν.

1 & 2 Μαρτίου, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλησσίων

(Κισσάβου 11, αίθουσα Μουσών)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή, εδώκαθώς τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ