ΟΚ! Anytime Markets: Στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά για ακόμη μια φορά

Η ΟΚ! Anytime Markets παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζει τους τρείς πυλώνες παιδί, σωστή διατροφή και εκπαίδευση, βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και μαγείρεψε για καλό σκοπό με τον σεφ Ιάκωβο Απέργη.

Ο Ιάκωβος Απέργης, γνωστός για τις συνεχείς δράσεις προσφοράς του, μαγείρεψε με αγάπη για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου και μοίρασε πολλά χαμόγελα. Τα παιδιά γεύτηκαν τις δημιουργίες που ετοίμασε ειδικά για αυτά, και πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί του. Οι πρώτες ύλες για το γεύμα που επιμελήθηκε ο Ιάκωβος Απέργης, ήταν προσφορά της ΟΚ! Anytime Markets.

Η Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας της OK! Anytime Markets, βρέθηκε στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά μας να στηρίζουμε δράσεις για καλό σκοπό  που έχουν επίκεντρο το παιδί, τη βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ιάκωβο Απέργη για αυτή την πρωτοβουλία και το κοινωνικό έργο που προσφέρει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ