CSE: Βραβεύεται από τo Silicon Valley Community Foundation

Το Sustainability Academy του Κέντρου Αειφορίας (CSE) διακρίθηκε μαζί με τη Google, Inc. για το Corporate Responsibility Impact, από το Silicon Valley Community Foundation,το μεγαλύτερο Ίδρυμα στις Ην.Πολιτείες και παγκοσμίως, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Σαν Φρανσίσκο πριν από λίγες ημέρες, παρουσία δεκάδων στελεχών της Silicon Valley.

Η βράβευση αυτή αποδίδεται κάθε χρόνο σε ένα άτομο και μια εταιρεία που εκφράζει τις βέλτιστες πρακτικές στην Εταιρική Υπευθυνότητα, αναγνωρίζοντας τη θετική συμβολή και αφοσίωσή τους στις κοινότητες. Φέτος, το Sustainability Academy αντιπροσωπεύει αυτές τις βέλτιστες πρακτικές. Το Sustainability Academy είναι η μοναδική παγκοσμίως διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για την Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη, με όραμα την εκπαίδευση 100,000 επαγγελματιών, κοινωνικών επιχειρηματιών και αποφοίτων μέχρι το 2020!

Όπως δήλωσε ο Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του Κέντρου Αειφορίας (CSE), «Με τιμάει ιδιαίτερα η διάκριση αυτή από το Silicon Valley Community Foundation. Η δέσμευση του οργανισμού αυτού είναι η υποστήριξη ανθρώπων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο ώστε να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη – και αυτή είναι μία δέσμευση που συμμερίζομαι απόλυτα!»

Με τιμές προσιτές και με δυνατότητες ευέλικτης εκπαίδευσης, το Academy Προσφέρει Πιστοποιημένα online εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, όπως το Diploma on Corporate Sustainability, το Certificate on Sustainability Reporting, το Certificate on Carbon Reduction Strategy, και το Certificate on ESG Performance for Investors & Sustainability Professionals. Πρόσφατα προστέθηκαν και νέα προγράμματα, όπως το Sustainability Return on Investment (SROI) Course και το Online Diploma on Social Entrepreneurship.

Το Sustainability Academy προσφέρει τα online Πιστοποιημένα προγράμματα και ως inhouse ομαδικά προγράμματα για επιχειρήσεις που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους.

Πολλές από τις Fortune 500 επιχειρήσεις και σημαντικοί οργανισμοί έχουν εμπιστευτεί τα ομαδικά εξειδικευμένα προγράμματα για να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους και να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως για παράδειγμα οι Workday, η Coca-Cola, τα Ηνωμένα Έθνη.

Η εδραίωση μιας κοινής γλώσσας σε όλα τα τμήματα για τα θέματα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, η αύξηση της παραγωγικότητας, η βελτίωση του ηθικού των εργαζομένων, η ενίσχυση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, η βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος, η βελτίωση της εταιρικής διακυβέρνησης είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις από την πραγματοποίηση των ομαδικών προγραμμάτων.

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) συνεχίζει την εκπαίδευση των στελεχών  Εταιρικής Υπευθυνότητας μέσα από τα Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία πραγματοποιούνται με επιτυχία σε πάνω από 35 χώρες τα τελευταία 8 χρόνια.

Το παγκόσμιο εξειδικευμένο πρόγραμμα Πιστοποίησης επαγγελματιών Εταιρικής Υπευθυνότητας Certified Sustainability (CSR) Practitioner Program, Advanced Edition 2018, έρχεται στην Αθήνα στις 26-27 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ