Στην OTEAcademy το βραβείο της “Pressious Εργασίας της Χρονιάς” για το 2017

Tο Venue profile της OTEAcademy, το οποίο σχεδιάστηκε από το δημιουργικό της τμήμα και παράχθηκε από την PressiousArvanitidis ψήφισαν ως την «Pressious Εργασία της Χρονιάς» για το 2017 οι άνθρωποι της PressiousArvanitdis.

Στο βραβευμένο έντυπο, το οποίο έχει ειδικό χαρτί στο εξώφυλλό του και χαρακτηρίζεται για τις μετεκτυπωτικές του επεξεργασίες και τα έντονα χρώματα, παρουσιάζονται οι χώροι και οι εκπαιδευτικές αίθουσες όπου στεγάζονται οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy.

Η βράβευση για την «Pressious Εργασία της Χρονιάς 2017» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στην OTEAcademy. Το «παρών» εκεί έδωσαν εκπρόσωποι της OTEAcademy: Γιάννης Αργυράκος (Director OTEAcademy), Ανθή Μπουντούρη (Marketing & Communication Manager),  Μαρίζα Παπαγεωργίου (Hosting & Administration Manager) και Ανθή Ράλλη  (Senior Graphic Designer),  καθώς και  εκπρόσωποι της PressiousArvanitidis, Ανανίας Αρβανιτίδης (Διευθύνων Σύμβουλος) και Δέσποινα Μπαρουξάκη (Υπεύθυνη Τμήματος Πωλήσεων).

Το Venue profile της «OTEAcademy» σχεδιάστηκε από την Ανθή Ράλλη (Senior Graphic Designer ) και επελέγη μέσα από μία πρωτοβουλία που έχει αναπτύξει τα τελευταία 7 χρόνια η  PressiousArvanitidis, βάσει της οποίας κάθε μήνα ψηφίζεται από όλους τους ανθρώπους της εταιρείας  η «Εργασία του μήνα». Εκείνη δηλαδή η εκτυπωτική εργασία που ξεχώρισε από το σύνολο των παραγωγών της συγκεκριμένης περιόδου, ενώ στο τέλος του χρόνου συγκρίνεται η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει κάθε «Εργασία του μήνα» και αναδεικνύεται η «Εργασία ης Χρονιάς». Για την επιλογή της «Εργασίας του Χρονιάς» λαμβάνονται υπ’ όψιν παράγοντες που σχετίζονται με την πολυπλοκότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος, το βαθμό δυσκολίας της παραγωγής του, την ελκυστικότητα και την πρωτοτυπία του εκτυπωτικού έργου.

Το έντυπο της OTEAcademy ήταν εκείνη η εκτυπωτική εργασία που αρχικά ψηφίστηκε ως η “Εργασία του μήνα” το Μάρτιο του 2017, και στη συνέχεια έχοντας συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από όλες τις «Εργασίες του μήνα», διακρίθηκε ως η “Εργασία της Χρονιάς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ