Japan Tobacco International Ελλάδας: Κορυφαίος Εργοδότης για 6 συνεχή χρόνια

Κλειδώνει” η Japan Tobacco International Ελλάδας το πιστοποιημένο της status ως “Κορυφαίος Εργοδότης” καθώς αποσπά για 6η συνεχή χρονιά, τη σχετική αναγνώριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Top Employers, καταλαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ των εταιρειών που διακρίθηκαν φέτος στη χώρα μας.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά με τη φετινή μας διάκριση ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα και μάλιστα καταλαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ των εταιρειών που πιστοποιήθηκαν.  Η διάκριση αυτή συνιστά μια έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η συνεχής και συστηματική επένδυση στους εργαζομένους μας σε συνδυασμό με τους φιλόδοξους στόχους μας, αποτελούν τα δομικά συστατικά της επιτυχίας της εταιρείας μας», δηλώνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα, κ. Edoardo Voletti.

Παρά το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, η JTI έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της  στους ανθρώπους της, επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ενώ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους παράσχει ιδανικές συνθήκες εργασίας.

Παράλληλα, η φήμη της JTI ως εξαιρετικός χώρος εργασίας αναγνωρίζεται και σε διεθνή κλίμακα, έχοντας πιστοποιηθεί ως ένας από τους «Κορυφαίους Εργοδότες Παγκόσμια» και διακριθεί ως ο Νο 1 Κορυφαίος Εργοδότης στην Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική και την περιοχή της Ασίας και Ειρηνικού.

Η ετήσια ανεξάρτητη έρευνα την οποία διεξάγει διεθνώς το Ινστιτούτο, διενεργείται αποκλειστικά με τη συμμετοχή των εργοδοτών  που ανταποκρίνονται στα παγκοσμίως υψηλότερα πρότυπα παροχών για τους εργαζομένους, παρέχοντας τους άριστες εργασιακές συνθήκες. Επιπλέον αξιολογούνται η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του ταλέντου σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης καθώς και οι προσπάθειες για διαρκή βελτιστοποίηση στην εφαρμογή των πρακτικών απασχόλησης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο David Plink, CEO του Top Employers Institute «Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε πόσο έχει βελτιωθεί η JTI στις επιδόσεις της χρόνο με το χρόνο. Η διαδικασία της παγκόσμιας πιστοποίησής μας αναγνωρίζει εταιρείες όπως η JTI που επιδιώκουν να πετύχουν καλύτερες συνθήκες για το ανθρώπινο δυναμικό τους. Πολύ ζωτικά βήματα αποτελούν η ευθυγράμμιση των στρατηγικών HR σε παγκόσμιο επίπεδο, η βελτιστοποίηση του εργασιακού περιβάλλοντος και τα παγκόσμια standards στη διοίκηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ