ΟΚ! Anytime Markets: Ομορφαίνουν για 9η συνεχόμενη φορά τα σχολεία της Αττικής σε συνεργασία με την Urban Act

α OΚ! Anytime Markets σε συνεργασία με την Urban Act, πραγματοποίησαν με επιτυχία την 9η δράση «Ζωγραφίζοντας σχολικά κτίρια – Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Πρόκειται πλέον για μία δράση θεσμό με στόχο την ανάδειξη της γειτονιάς και την αναβάθμιση της στέγης εκπαίδευσης των μαθητών.

Οι καλλιτέχνες της Urban Act σχεδίασαν και υλοποίησαν την τοιχογραφία που στόλισε το κτίριο του 56ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Η αναμόρφωση του κτιρίου ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και κορυφώθηκε στις 12 Μαρτίου, όταν οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους πινελιά στους τοίχους του σχολείου τους. Ξεχωριστή συμβολή στο γιορτινό κλίμα της ημέρας παράδοσης του κτιρίου αποτέλεσε η παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου, γνωστού παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος ζωγράφισε μαζί με τα παιδιά και μοίρασε χαμόγελα με τη θετική του ενέργεια.

Η συνεργασία των ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act μετρά εννέα επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο γκρίζο της πόλης. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και ανήκει στη γενικότερη προσπάθεια των OK! Anytime Markets να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να στηρίζουν με συνέπεια τους δύο πυλώνες παιδί και εκπαίδευση. Πρόσφατα, η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέσπασε χρυσό βραβείο στα Responsible Business Awards 2018, όπου διακρίθηκε για την καμπάνια social media, στην κατηγορία “Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερόμενων Μερών”.

Η υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OΚ! Anytime Markets, Μαρία Αρτίκη δήλωσε κατά την παράδοση του κτιρίου: «Τα ΟΚ Anytime Markets με αίσθημα ευθύνης στηρίζουν τις ενέργειες κοινωνικής προσφοράς, προσφέροντας καθημερινά όπου υπάρχει ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι που η δράση «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια – Ομορφαίνουμε τις Γειτονιές μας» σε συνεργασία με την Urban Act, έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό που αποκτά όλο και μεγαλύτερη απήχηση και αγκαλιάστηκε τόσο από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς αλλά και από τους κατοίκους των γειτονιών, για άλλη μια φορά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στις γειτονιές, για ένα φιλικό περιβάλλον εκπαίδευσης δίνοντας χρώμα σε περισσότερα σχολεία.»

Ακολουθήστε τα ΟK!Anytime Markets & την UrbanAct στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ