Ολυμπιακή Εκεχειρία και Axion Hellas γιόρτασαν την ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στο Μεγανήσι

Το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας στηρίζει την εθελοντική οργάνωση Αxion Hellas. Η οργάνωση πραγματοποίησε διάπλου στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό όπου εκτός από ιατρικές εξετάσεις προσέφερε και πολιτιστικές δράσεις,

Εθελοντές από την Ολυμπιακή Εκεχειρία και την οργάνωση Αxion Hellas στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος κατά του σχολικού εκφοβισμού με βάση τις ολυμπιακές αξίες, μετέβησαν στο Μεγανήσι και τον Κάλαμο, όπου και υλοποίησαν ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις στο δημοτικό σχολείο του νησιού, με την ολόψυχη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Στα εκπαιδευτικά προγράμματα συνέδραμε και η ολυμπιονίκης Τοξοβολίας κα Φωτεινή Βαβάτση.

Σχετικά η υπεύθυνη του προγράμματος εκ μέρους της Ολυμπιακής Εκεχειρίας κυρία Ντόρα Πάλλη δήλωσε:

«Επιλέξαμε στο πλαίσιο της ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού, να επισκεφτούμε τα δύσκολα προσβάσιμα μικρά νησιά της πατρίδας μας το Μεγανήσι και τον Κάλαμο, δίνοντας ένα ευρύτερο μήνυμα για την στήριξη του δημοσίου σχολείου σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας. Η ανταπόκριση από τους μαθητές ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική αλλά και πολύ ενθαρρυντική για την συνέχεια του προγράμματος μας. Φεύγουμε από το νησί με την  όμορφη ανάμνηση της φράσης αποχαιρετισμού ενός μικρού μαθητή που μας δήλωσε ότι νοιώθει, πλέον, σαν αληθινός ήρωας! Και όντως, είναι …»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ