Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»

Με την κλήρωση 1 αυτοκινήτου και 10 tablets, καθώς και εκατοντάδες άλλα δώρα ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προνομίων και εκπαίδευσης που υλοποιεί ο Όμιλος για τρίτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε επαγγελματίες τεχνίτες και εμπόρους οικοδομικών υλικών που προτιμούν σταθερά τα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες τεχνίτες από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» διεκδικώντας το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi L200 αξίας 30.000€. Μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κ. Σ. Τσάκος από τα Άβδηρα Ξάνθης. Η παράδοση του αυτοκινήτου από τους εκπροσώπους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποιήθηκε στο συνεργαζόμενο κατάστημα οικοδομικών υλικών «ΓΟΥΛΑΣ», από όπου ο μεγάλος νικητής προμηθεύεται τα προϊόντα σακευμένου τσιμέντου ΗΡΑΚΛΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχιστεί και το 2018. Στόχος του Προγράμματος παραμένει τόσο να εδραιώσει την εικόνα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ως προτιμητέος συνεργάτης των πελατών του, όσο και να αυξήσει τα επίπεδα ικανοποίησης των τελικών αγοραστών-τεχνιτών προς τα κανάλια διανομής δομικών υλικών. Παράλληλα, το Πρόγραμμα ήδη από πέρυσι υποστηρίζεται και από τη νέα διαδραστική πλατφόρμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.xtizoumemazi.gr. Εδώ οι ενδιαφερόμενοι τεχνίτες και σημεία λιανικής πώλησης συμμετέχουν εύκολα και γρήγορα στο Πρόγραμμα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται για τις νέες εφαρμογές του τσιμέντου, τις τάσεις στις κατασκευές και τα νέα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ