Epsilon TV: Μεγάλη ανταπόκριση στη δράση για το Χαμόγελο του Παιδιού

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση του epsilontv για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο  «Αυτό το Πάσχα φωτίζουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του epsilontv και ο καθένας με το δικό του τρόπο  έδωσε το μήνυμα ότι ακόμα και μια μικρή προσφορά έχει τεράστια σημασία.

Τα έσοδα από τις κλήσεις και τα μηνύματα έφτασαν τα 136.455 ευρώ ενώ συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά. Κατά τη διάρκεια της δράσης και της γενικότερης προβολής του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού πραγματοποιήθηκαν: 50.026 κλήσεις και 4.556 SMS.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής και έδωσε το πιο χαρμόσυνο μήνυμα για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, βοηθώντας στην πράξη τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Είτε μέσω των μηνυμάτων και των κλήσεων, είτε με τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα , όλοι βοήθησαν να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών και να επιτευχθεί ο στόχος.Η δράση «Αυτό το Πάσχα φωτίζουμε Το Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκίνησε από τις 22 Μαρτίου και διήρκησε μέχρι τις 6 Απριλίου, με στόχο να στρώσουμε το τραπέζι για όλα τα παιδιά που υποστηρίζει ο οργανισμός.  Όλα τα έσοδα και τα τρόφιμα θα διατεθούν για τις ανάγκες του οργανισμού, ο οποίος εδώ και 22 χρόνια βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Το epsilontv θα συνεχίσει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να βρίσκεται δίπλα του και στις επόμενες δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ