Η Convert Group στις 25 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Ως μία από τις 25 εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε η Convert Group, συμβουλευτική και ερευνητική εταιρία στον κλάδο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η βράβευση από το διεθνές Ινστιστούτο Great Place ToWork® που διεξήγαγε την έρευνα για 16η συνεχόμενη χρονιά, αναμένεται να λάβει χώρα στις 24 Απριλίου.

Η εν λόγω έρευνα βασίζεται κυρίως σε κρυφά ανώνυμα ερωτηματολόγια που αποστέλλονται απ’ ευθείας από το Great Place toWork® στο προσωπικό των εταιριών αλλά και σε Culture Audit που διενεργείται από ειδικευμένους επιστήμονες του τομέα ανθρώπινου δυναμικού. Στα κριτήρια αξιολόγησης συγκαταλέγονται το αίσθημα περηφάνειας των εργαζομένων, η συντροφικότητα ανάμεσά τους, η ενδοεταιρική δικαιοσύνη, η αξιοπιστία της διοίκησης και ο σεβασμός μεταξύ μελών της ομάδας. Παράλληλα αξιολογούνται οι διαδικασίες πρόσληψης, η βαρύτητα που δίνει η εταιρία στην εκπαίδευση των εργαζομένων, αλλά και το κατά πόσο η κουλτούρα της κάθε εταιρίας εμπνέει το προσωπικό.

Η Convert Group διακρίθηκε σε όλα τα παραπάνω κριτήρια και ξεχώρισε ανάμεσα σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις πολύ μεγαλύτερου μεγέθους. Με βασική προτεραιότητα την ανάπτυξη οικογενειακού κλίματος στην εταιρία, η Convert Group προσφέρει σημαντικές παροχές όπως απεριόριστη εκπαίδευση, 20% περισσότερη άδεια σε όλους τους εργαζομένους,  “quiet period” (απαγόρευση αποστολής e-mails μετά τις 8 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα), ιδιωτική ασφάλιση, μασάζ στο γραφείο, δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, φρούτα και σνακς σε όλους και συχνές δραστηριότητες εκτός γραφείου.

Στη βράβευση της 24ης Απριλίου, την Convert Group θα εκπροσωπήσει ο Μάνος Κουμαντάκης, Head of Consulting, συνοδευόμενος από συναδέλφους απ’ όλα τα τμήματα της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ