ANT1: Πάνω από 100.000 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ

Φέτος, την περίοδο του Πάσχα, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Κάθε Παιδί, μια Αγκαλιά», δημιούργησε μία αλυσίδα αγάπης με την πολύτιμη αρωγή των τηλεθεατών, των εργαζομένων του και συντελεστών του σταθμού, μέσα από την  πρωτοβουλία του να στηρίξει 10 μικρότερα Ιδρύματα και φορείς που βοηθούν 550 παιδιά, σε όλη την Ελλάδα.

Συνοδοιπόροι στην πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, οι Έλληνες τηλεθεατές που από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασαν»  τα παιδιά, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια.  Εντυπωσιακή η ανταπόκριση των τηλεθεατών ακόμη μια φορά. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν πάνω από 23.000 κλήσεις και sms στην ειδική γραμμή υποστήριξης που δημιούργησε ο ΑΝΤ1 για το σκοπό αυτό, συγκεντρώνοντας περισσότερα από € 100.000, εξασφαλίζοντας τα αναγκαία για τα παιδιά και συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ομαλή συνέχιση της λειτουργίας των 10 μικρότερων Ιδρυμάτων και Φορέων.

Με σύνθημα την προσφορά και την αλληλεγγύη, όλοι οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 μαζί με δεκάδες δημοσιογράφους του σταθμού, παρουσιαστές, συντελεστές εκπομπών, ραδιοφωνικούς  παραγωγούς του Easy 97.2 και του Ρυθμού 9.49, παρουσιαστές του NETWIX, αγαπημένους πρωταγωνιστές σειρών του ΑΝΤ1, γνωστούς ηθοποιούς και αγαπημένους καλλιτέχνες συσπειρώθηκαν φέτος το Πάσχα και έγιναν εθελοντές, συμβάλλοντας προσωπικά στη συγκεκριμένη ενέργεια. Επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των Ιδρυμάτων, ενημερώθηκαν για τις δράσεις τους , έπαιξαν με τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτά και τους μοίρασαν αισιοδοξία και χαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνολικό ποσό της προσφοράς προστέθηκαν και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεπαιχνίδια ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Still Standing και Celebrity Game Night.

Φέτος το Πάσχα, μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο ΑΝΤ1 μεγάλωσε την «αγκαλιά του» στηρίζοντας 10  Ιδρύματα και τα 550 παιδιά που υποστηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ