Εξαγορά τεσσάρων σχετιζόμενων εταιρειών από την Δέλτα Τεχνική

Η Δέλτα Τεχνική, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα εξοπλισμού και εφαρμογών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς εταιρικών μεριδίων από τρεις θυγατρικές και από μία συγγενή εταιρεία.

Μετά από τις διαδικασίες εξαγοράς η Δέλτα Τεχνική ΑΕ κατέχει πλέον σχεδόν το σύνολο των εταιρικών μεριδίων των εταιρειών με την επωνυμία “ΡΕΝΑΤΟΣ ΑΠΕ ΕΕ”, “ΦΩΤΡΟΝ ΑΠΕ ΕΕ”, “ΔΙΠΟΛΙΣ ΑΠΕ ΕΕ” καθώς και “GUIGAN HOLDIND LIMITED & ΣΙΑ ΟΕ”. Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς, καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από την μητρική εταιρεία.

Οι εταιρείες αυτές έχουν στην κατοχή τους 7 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φωτοβολταϊκή τεχνολογία, συνολικής ισχύος 560 kW. Οι σταθμοί διαθέτουν άδειες λειτουργίας και συμβάσεις πώλησης της παραγωγής ενέργειας μέχρι τα έτη 2039 – 2040.

Ο κος Αναστ. Δεληγιώργης, πρόεδρος του ομίλου Δέλτα Τεχνική σχολίασε σχετικά: «…η εν λόγω εξέλιξη εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δραστηριότητας των εταιρειών του Ομίλου καθώς οι 4 εταιρείες είναι κάτοχοι φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 0,56MW και με ετήσιο κύκλο εργασιών περί τις 300.000 €».

Ο όμιλος εταιρειών Δέλτα Τεχνική Α.Ε. είναι ένας αμιγώς ελληνικός όμιλος επιχειρήσεων ο οποίος δραστηριοποιείται στον ενεργειακό και εμπορικό τομέα. Διευρύνοντας τη θέση του στον τομέα των ΑΠΕ, ο Όμιλος επιβεβαιώνει συνεχώς την επιδίωξή του να παραμένει μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών “πράσινης” ενέργειας στην ελληνική αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ