Ecomobility – Free Mobility: Το Σάββατο 21/4 η Τελετή Απονομής

Σε εορταστικό κλίμα θα γίνει η Τελετή Απονομής των Βραβείων των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 11.00, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Οι προετοιμασία έχει ξεκινήσει και εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους από 30 πόλεις της χώρας, ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση των Εκστρατειών στη πανέμορφη γιορτινή συνάντησή τους.

Το πρώτο βραβείο που θα απονεμηθεί θα είναι για τον Δήμο που έκανε την καλύτερη συνδιοργάνωση και την πιο ποιοτική συνεργασία, στη διάρκεια των εκστρατειών.

Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των βραβείων για τις δημιουργικές εργασίες, σε ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια και Σχολεία Ειδικής Αγωγής, που παρουσίασαν τις πιο όμορφες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών σε προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνηση στις πόλεις μας και θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα που θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλες τον Ιούνιο.

Επίσης, στη διάρκεια της Τελετής, θα τιμηθούν όλα τα Επιστημονικά  Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν στην φετινή περίοδο, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές των Εκστρατειών.

Αναμένεται και φέτος που συμπληρώνονται 15 χρόνια υλοποίησης, το Αμφιθέατρο να γεμίσει με το χαρούμενο μήνυμα, τη ζωντάνια και τα χαμόγελα των έφηβων, που προώθησαν την ιδέα για πόλεις με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Η Εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY διοργανώνονται κάθε χρόνο από το ECOCITY και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Φέτος στρατεύθηκαν και συνεργάσθηκαν : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τμήμα Χημείας Εργαστήριο Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος, ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών Εργαστήριο Γεωγραφίας και Ανάλυσης Χώρου Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας, Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Τομέας Πολεοδομίας και Χωροταξίας, Σπουδαστήριο Πολεοδομικών Ερευνών, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τμήμα  Μηχανολόγων Μηχανικών  Εργαστήριο Ε ναλλακτικών Συστημάτων Μετατροπής Ενέργειας Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Εργαστήριο Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ AIΓΑΙΟΥ Τμήμα Περιβάλλοντος Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας, AΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος – Εργ. Ατμ. Ρύπανσης & Περιβαλλοντικής Φυσικής, ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης, ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ, TEXNIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τομέας Κεντρικής Μακεδονίας, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (MIO – ECSDE), ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔAΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ – ΠΕΖΗ, ARTREETEAM, Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΟΠΑΘΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Χορηγοί Επικοινωνίας της Εκστρατείας είναι τα περιοδικά ΑUTO TΡΙΤΗ, ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΗΡΙΟ, CSR REVIEW και ECOTEC οι δικτυακοί τόποι www.csrnews.gr, www.ecozen,gr και η εφημερίδα ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Την εκστρατεία υποστήριξαν ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Δικύκλων (ΣΕAΑ) οι εταιρίες COMBATT, WEBOLUTION, ΔΕΠΑ, ELITE CITY RESORT, XENIA VOLOS CITY RESORT, STEFI και STUDIO ANALYSIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ