Melissa on the Road: Διαδρομές προσφοράς με το “Μπορούμε”

Για δεύτερη φορά το #MelissaOnTheRoad και το «Μπορούμε» ένωσαν τις δυνάμεις τους και βρέθηκαν κοντά σε ομάδες και οργανισμούς που φροντίζουν συνανθρώπους μας.

Το γνωστό food truck της Melissa προσάρμοσε ενόψει εορτών το δρομολόγιό του έχοντας ως προορισμό φορείς και οργανώσεις που καλύπτουν ανάγκες συνανθρώπων μας. Συνοδηγός του η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» που στόχο έχει τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς και τις ημέρες μετά το Πάσχα το #melissaontheroad επισκέφτηκε ιδρύματα που στηρίζουν ενήλικες και παιδιά στο Ελληνικό, το Περιστέρι, το Φάληρο, τη Γλυφάδα και τον Ταύρο. Μαζί με το «Μπορούμε» μοίρασε 360 μερίδες φαγητού σε μικρούς και μεγάλους φίλους που αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών δυσκολίες, ενισχύοντας έτσι το μήνυμα “καμία μερίδα φαγητού χαμένη”.

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν σε οργανισμούς που προσφέρουν στέγη και σίτιση σε άτομα που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική θέση, καθώς και σε οργανώσεις που παρέχουν στήριξη και θεραπεία σε παιδιά με σωματικά ή νοητικά προβλήματα.

Μετά το πέρας της κοινωνικής αυτής προσφοράς, το activation Melissa on the Road συνεχίζεται κανονικά, με το κοινό να μπορεί να επικοινωνεί απευθείας στο @Melissa_Pasta στο Twitter αλλά και στη σελίδα Melissa στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ