ΔΕΛΤΑ: Πρωτοπόρος στη στήριξη των παιδιών

Στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προς το παιδί και την οικογένεια, η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ συμμετείχε για δεύτερη φορά στο  φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «No Finish Line της Αθήνας ή NFL», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, από τις 25 έως 29 Απριλίου.

Σκοπός του αγώνα, που διήρκησε 90 ώρες, ήταν η στήριξη των σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που έτρεξε ο κάθε συμμετέχων, προσφέρθηκε 0,50€ στο Μαζί για το Παιδί και κάθε ομάδα κατέβαλλε προσπάθεια να καλύψει τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση στη διάρκεια των πέντε ημερών.

Η Ομάδα Άθλησης της ΔΕΛΤΑ είχε μια εξαιρετική επίδοση, καθώς με 29 συμμετοχές, συγκέντρωσε συνολικά 3.656 χλμ., κερδίζοντας την 1η θέση στην κατηγορία του «ομαδικού 15-29 συμμετοχών» και τη 2η  θέση στο σύνολο όλων των ομάδων!  Για τον ίδιο σκοπό , η εταιρεία ΔΕΛΤΑ, ενισχύοντας και επιβραβεύοντας την προσπάθεια των εργαζομένων της, προσφέρει Γάλα Βλάχας εβαπορέ (1 ποτήρι γάλα για κάθε χιλιόμετρο που διήνυσαν στον αγώνα οι εργαζόμενοί της) στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ, πρεσβεύοντας τις αξίες της σωστής διατροφής και του αθλητισμού, συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, συμβάλλοντας παράλληλα σε κοινωνικούς σκοπούς. Με την εξαιρετική τους επίδοση στον αγώνα NFL, με το πάθος και την ομαδικότητά τους, απέδειξαν πόσο κοινωνικά ευαίσθητοι είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ