ISOPLUS: Στηρίζει το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο

Η ISOPLUS στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συνεισφέροντας με μια σημαντική χορηγία, ενώ παράλληλα μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κάλυψε το κόστος εγκατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα του ιδρύματος, ενώ μαζί με τους εργαζόμενους προσέφερε δωροεπιταγές αξίας 750€ για την περαιτέρω κάλυψη βασικών αναγκών των παιδιών, όπως τρόφιμα, είδη υγιεινής, γραφική ύλη και παιχνίδια. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, ώστε να περάσουν χρόνο μαζί με τα παιδιά, να παίξουν μαζί τους και να τους δώσουν χαρά.

H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από κοινού με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία η ISOPLUS είναι Επίσημος Χορηγός Συμπληρωμάτων Διατροφής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με το brand myelements sports, όπου μαζί με τους παίκτες της εγκαινίασαν ένα νέο γηπεδάκι ποδοσφαίρου ως δωρεά προς το ΠΕΝ.

Η ISOPLUS με ιδιαίτερη χαρά, συνεχίζει να στηρίζει σταθερά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας τα τελευταία 2 έτη πραγματοποιώντας δωρεές και επισκέψεις, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει το Ίδρυμα, το οποίο αναλαμβάνει την προστασία, την πλήρη φροντίδα, τη διαπαιδαγώγηση και την επανένταξη του πιο ευαίσθητου κοινού, των παιδιών που το έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ