Ίδρυμα Μποδοσάκη: Έντεκα οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών συμμετέχουν στο 4o CSR Connecting Day

Με τη συμμετοχή έντεκα οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών το Ίδρυμα Μποδοσάκη διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την εκδήλωση 4th CSR Connecting Day, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Global Sustain.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση επιδιώκει να φέρει κοντά εκπροσώπους εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Βιωσιμότητας, με ΜΚΟ που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, προκειμένου να προκύψουν συνέργειες και δράσεις με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα.

Το περιεχόμενο της φετινής εκδήλωσης διαμορφώθηκε με βάση τα ευρήματα στοχευμένης έρευνας που η Global Sustain πραγματοποίησε μεταξύ των εταιριών – μελών της. Σε συνέχεια της έρευνας αυτής, οι οργανώσεις που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες: Αποστολή Άνθρωπος, Γιατροί του Κόσμου, Διαβάζω για τους Άλλους, Διογένης ΜΚΟ, Εθελοντική Διακονία Ασθενών, Φίλοι της Φύσης, Steps, Ινστιτούτο Prolepsis, Action Aid, Mataora και Social Hackers Academy.

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Manny Amadi, CEO της C&E Advisory, «responsible business guru» σύμφωνα με την Guardian και «corporate raider» σύμφωνα με το περιοδικό The Third Sector. Ο κος Amadi συμβουλεύει και καθοδηγεί βιώσιμες επιχειρήσεις για ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς, για μεθόδους αποτελεσματικής εμπλοκής με τους εταίρους τους καθώς και για θέματα εταιρικής ευθύνης, κοινωνικής καινοτομίας και κοινότητας.

Η εκδήλωση υπόσχεται να αποτελέσει μια ευκαιρία αποτελεσματικής δικτύωσης μεταξύ των εταιριών και των ΜΚΟ που θα συμμετέχουν, τόσο μέσα από τις ίδιες τις παρουσιάσεις όσο και με τη διαδικασία speed dating.

H εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον ολοκαίνουργιο χώρο του Athens Digital Lab, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ