Νέος Λογαριασμός ΔΕΗ: Κατανοητός, ξεκάθαρος, φιλικός στο Περιβάλλον

Ο νέος λογαριασμός δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των Πελατών και ο σχεδιασμός του βασίστηκε σε αποτελέσματα Έρευνας Καταναλωτών που διενήργησε η Επιχείρηση, σχετικά με την ενημέρωση που επιθυμούν να λαμβάνουν οι Πελάτες μέσω του λογαριασμού τους και την ιεράρχηση των σημαντικότερων για αυτούς πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, στη μπροστινή όψη του εντύπου διακρίνονται με μια γρήγορη ματιά, τα πιο σημαντικά στοιχεία του λογαριασμού που θέλουν να γνωρίζουν οι Πελάτες, όπως το συνολικό ποσό πληρωμής, οι χρεώσεις που περιλαμβάνει ο λογαριασμός συνοπτικά, η συνολική κατανάλωση ρεύματος, η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής και η ημερομηνία της επόμενης καταμέτρησης. Επίσης, εμφανίζονται, σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των πελατών και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην πίσω όψη του εντύπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι χρεώσεις του λογαριασμού που αναφέρονται στη μπροστινή όψη συνοπτικά, έτσι ώστε οι Πελάτες να μπορούν εύκολα και με ακρίβεια να γνωρίζουν πως υπολογίστηκαν οι χρεώσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα που κατανάλωσαν και οι χρεώσεις υπέρ τρίτων (Δήμοι, ΕΡΤ κ.λπ.), τις οποίες η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να εισπράττει μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Τα οφέλη από την έκδοση του νέου εντύπου της ΔΕΗ είναι πολλαπλά, αφού, εκτός από την προσφορά ενός απλού, κατανοητού και σύγχρονου λογαριασμού ρεύματος στους Πελάτες της, εξοικονομούνται περισσότερα από 45.000.000 φύλλα χαρτιού ετησίως, με τη μείωση του κάθε λογαριασμού κατά ένα φύλλο.

Η αποστολή του νέου λογαριασμού, που ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, θα συνοδεύεται από ενημερωτικό έντυπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ