Great Place to Work 2012

Το Great Place to Work®, εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε τις εταιρείες που διακρίνονται στην ετήσια λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές Εταιρείες στην Υφήλιο: World’s Best Multinational Workplaces. Η λίστα αυτή, η οποία απαρτίζεται από τις 25 καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος, δημοσιοποιήθηκε την ημέρα της Εκδήλωσης Βράβευσης των 25 πολυεθνικών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο, η οποία συνοδεύτηκε από Gala Dinner και πραγματοποιήθηκε στο περίφημο Asian Art Museum του San Francisco.

Το Great Place to Work® αναδεικνύει τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε πάνω από 45 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα μέσω της ετήσιας έρευνας Best Workplaces. Η παγκόσμια λίστα «World’s Best Multinational Workplaces» αποτελεί μια ενιαία λίστα που βασίζεται στην έρευνα προσωπικού η οποία διεξήχθη σε χιλιάδες εταιρείες στις έξι ηπείρους και είναι συνεπώς η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον, που στόχο έχει να αναδείξει την αφοσίωση των εταιρειών στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού τους κλίματος.
Σχετικά με τη λίστα World’s Best Multinational Workplaces:

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον κόσμο όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Great Place to Work® πραγματοποιεί την κατάταξη αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια ένταξης σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces, να απασχολεί το λιγότερο 50 άτομα σε κάθε χώρα που διακρίνεται, να έχει 5500 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.

Το 2012 στην έρευνα Best Workplaces του Great Place to Work® Institute συμμετείχαν 5.671 εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο και το ερωτηματολόγιο της έρευνας το συμπλήρωσαν πάνω από 2,5 εκ. εργαζόμενοι.

Στη λίστα World’s Best Multinational Workplaces 2012 αντιπροσωπεύονται εταιρείες από 36 χώρες. Οι κλάδοι που συναντάμε πιο συχνά στη λίστα είναι αυτός της Βιομηχανίας & Παραγωγής με 8 εταιρείες (food, electronics, CPG) και της Πληροφορικής με 7 εταιρείες.

Ακολουθεί η αναλυτική λίστα:

World’s Best Multinational Workplaces 2012

Εταιρία
1    SAS
2    Google
3    NetApp
4    Kimberly Clark
5    Microsoft
6    Marriott
7    Federal Express
8    W. L. Gore & Associates
9    Diageo
10    Autodesk
11    Pepsico
12    Ernst & Young
13    Telefónica
14    Monsanto
15    Intel
16    National Instruments
17    General Mills
18    American Express
19    Accor
20    McDonald´s
21    Cisco
22    Novo Nordisk
23    Quintiles
24    SC Johnson
25    Mars

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ