LG Electronics Ελλάς: Στήριξη στα Special Olympics

H LG Electronics (LG), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, προχώρησε στη χορηγία για την κάλυψη της προετοιμασίας και συμμετοχής 3 Ελλήνων αθλητών στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορέα τον Ιανουάριο του 2013. Η LG ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Κοινωφελούς Αθλητικού και Εκπαιδευτικού μη Κερδοσκοπικού Σωματείου, Special Olympics Ελλάς για τη στήριξη της συμμετοχής των αθλητών μας σ’ ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως.

Η LG Electronics Ελλάς, ταυτιζόμενη με το motto των Αγώνων της Κορέας «Μαζί μπορούμε!», αναγνωρίζει τις γενναίες προσπάθειες των ατόμων με διανοητική αναπηρία και στηρίζει ενεργά τις δραστηριότητες των Ελλήνων αθλητών, αναδεικνύοντας ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ισότιμη συμμετοχή στον αθλητισμό. «Αποτελεί τιμή για την LG Electronics Ελλάς να συνδέεται με ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός αλλά και ευγενικό σκοπό. Ελπίζουμε η δύναμη και η θέληση των αθλητών να εμπνεύσει όλο τον κόσμο», δήλωσε η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Ελλάς.

Η κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, Πρόεδρος των Special Olympics Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Η χώρα μας δοκιμάζεται, η διάθεση όμως για δράσεις αλληλεγγύης βρίσκονται στο ζενίθ. Είμαστε υπερήφανοι και συγχαίρουμε την LG για την ένταξη αθλητών Special Olympics στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Πιστεύουμε πως η Κορέα, που παρέλαβε τη Σημαία από την ΑΘΗΝΑ 2011, θα διοργανώσει τους καλύτερους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics, χάρη στη στήριξη των Χορηγών, τον ενθουσιασμό των εθελοντών και την προτεραιότητα της Κυβέρνησης για ίσες ευκαιρίες στη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός».

Τα Special Olympics World Winter Games θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου του 2013 στην πόλη PyeongChαng της Κορέας, όπου οι αθλητές θα λάβουν μέρος σε 7 χειμερινά αγωνίσματα. Στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, θα συμμετέχουν πάνω από 15.000 άνθρωποι από 113 χώρες.Η Ελληνική Αποστολή αποτελείται από 55 άτομα (42 αθλητές και 13 συνοδούς) που θα λάβουν μέρος στο Αλπικό Σκι, στο Σκί Αντοχής, στο Δρόμο με Χιονοβατήδες και στο Χόκεϊ επί δαπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ