«ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ»: BAZAAR & Ημερολόγιο για το 2013

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ, πραγματοποιεί δύο δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Τη διοργάνωση ενός Βazaar μεταχειρισμένων ρούχων και αξεσουάρ στις 9 & 10 Φεβρουαρίου, 13.00 – 00.00 στον πολυχώρο six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, (στάση μετρό Μοναστηράκι) και την έκδοση ενός Ημερολογίου για το 2013.

Στο Bazaar το κοινό μπορεί να βρει  σίγουρα κάτι όμορφο σε ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. Παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ποτό του ή ένα ελαφρύ σνακ, σε έναν από τους πιο ζωντανούς πολυχώρους της πόλης. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον καινούργιο στόχο του Συλλόγου ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ, που είναι η δημιουργία Τρίτης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση.

Στο ημερολόγιο του 2013 του Συλλόγου ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ο κάθε μήνας μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τους νέους του Συλλόγου σε σκηνές της καθημερινής τους ζωής εντός και εκτός των (Σ.Υ.Δ.) Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Οι νέοι του Συλλόγου όπως απεικονίζονται στις φωτογραφίες  μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, έρχονται σε επαφή με την τοπική κοινωνία στην οποία ζουν. Αποτυπώνονται σκηνές από την καθημερινότητά τους στις Σ.Υ.Δ. όπου με τη βοήθεια του υποστηρικτικού προσωπικού αναπτύσσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ