EuroCharity: Διεθνείς συμμαχίες

Σε ευρωπαϊκή τροχιά συνεχίζει δυναμικά η EuroCharity, έχοντας συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς που προάγουν την αειφορία, ως μέλος πλέον του βελγικού δικτύου U.N. Global Compact και του EABIS.

Το U.N. Global Compact Network Belgium έχει στόχο την  προώθηση του Οικουμενικού Συμφώνου και των αρχών του στo Βέλγιο, με έμφαση στους άξονες Ανθρώπινα Δικαιώματα, Συνθήκες Εργασίας, Περιβάλλον και Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Ανάμεσα στους σκοπούς του είναι η διασύνδεση επιχειρήσεων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών που έχουν δεσμευτεί προς αυτό, οι συμπράξεις και η συλλογική δράση.

Το EABIS – The Academy of Business in Society, αποτελεί ένα δίκτυο παγκόσμιων εταιρειών και κορυφαίων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων management, με στόχο την προαγωγή της αειφορίας στις επιχειρήσεις, στην έρευνα και στην εκπαίδευση στελεχών.  Το EABIS δραστηριοποιείται έντονα στους τομείς: Αειφορία, αλλαγή και καινοτομία, ηθική και ηγεσία, στρατηγική διοίκηση, εταιρική και δημόσια διακυβέρνηση.

Η EuroCharity, μέσα από τη συμμετοχή της στα διεθνή δίκτυα αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ενίσχυση και προαγωγή του διαλόγου για την αειφορία σε ευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα, τηρώντας πιστά το πλάνο εξωστρεφούς ανάπτυξης που έχει θέσει για το 2013. Επιπλέον, μέσα από αυτές τις συνέργιες προσφέρει νέες ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασιών των μελών της, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ