hol: Στηριξη στο «Δεσμό»

    Η hellas online, στηρίζοντας τη δράση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», συμμετέχει ως χορηγός στη Σιωπηρή Δημοπρασία Έργων Τέχνης “Art of Giving” που πραγματοποιείται την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, στις 18:30, στην Αθηναΐδα.

    Περισσότερα από 100 έργα που έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς 89 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες καλλιτέχνες θα δημοπρατηθούν, με σκοπό την υποστήριξη του έργου του σωματείου «Δεσμός». Για τον πλήρη κατάλογο των καλλιτεχνών και έργων, τις τιμές εκκίνησης της δημοπρασίας και τη διαδικασία συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.desmos.org/art-of-giving.

    Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» αξιοποιεί κάθε είδους πλεόνασμα και δωρεάν παροχή υπηρεσιών από επιχειρήσεις, ιδιώτες και εργατικό δυναμικό προς οργανισμούς, ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς, με στόχο την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών. Από τον Ιανουάριο του 2012, o «Δεσμός» έχει προσφέρει υπηρεσίες και είδη πρώτης ανάγκης σε πάνω από 150 κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας συνολικά περίπου 50.000 άτομα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ