6η διοργάνωση BUSINESS TENNIS OPEN

Η 6η διοργάνωση του BUSINESS TENNIS OPEN ξεκίνησε στις 5 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς.

Οι φίλοι ερασιτέχνες παίκτες τένις, θα έχουν την ευκαιρία στις επόμενες 15 ημέρες να αποδείξουν την αγάπη τους και τις ικανότητες τους στο άθλημα, αγωνιζόμενοι με ισάξιους αντιπάλους σε φίλαθλο πνεύμα.

Οι Συμμετέχοντες προέρχονται από διάφορα tennis clubs και Ομίλους εντός και εκτός Αττικής. Η DIRECTION EΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το τουρνουά που έγινε θεσμός και το οποίο είναι το μοναδικό για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Το BUSINESS TENNIS OPEN 2013 θα υποδεχθεί με χαρά όλους τους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο τους αγώνες, από Δευτέρα έως και Κυριακή, στους  άνετους χώρους του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς.

Το BUSINESS TENNIS OPEN ευχαριστεί για τη συνεργασία τον Α.Ο.Κηφισιάς και τον ΣΒΑΕ, καθώς και τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης, τη διεθνή αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT και τα δημητριακά FITNESS® της NESTLE. Χορηγός νερών και ισοτoνικών είναι η 3 Ε με το νερό ΑΥΡΑ ACTIVE και το Powerade και υποστηρικτές οι POLYCHROMO, οίνοι SEMELI και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση δώρων που θα ακολουθήσει την τελετή λήξης στην οποία Χορηγός Catering είναι η INTERSALAS. Στους δωροθέτες περιλαμβάνονται οι εταιρείες INTERSPORT, PANASONIC, PORTO ELOUNDA, WELEDA, MLS, FILA, Masterplay, και WILSON.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα μέσα EURO2DAY.GR, TENNISNEWS.GR, KEΡΔΟΣ, KIFISSIA24. GR. Oι  μπάλες αγώνων είναι US OPEN WILSON.

Λίγα λόγια για τη DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Με παρουσία από το 1993 στον ελληνικό εκδοτικό χώρο, η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. έχει σαν στόχο την ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει ένα σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters, ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία καλύπτοντας τους τομείς: Marketing, Επικοινωνία & Media, Λιανεμπόριο & Βιομηχανία, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέες Τεχνολογίες & Τηλεπικοινωνίες, Προσωπική Φροντίδα, Αθλητισμός. Φέτος η εταιρεία συμπληρώνει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησής της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ