Sprint: Best Workplaces 2013

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Sprint Integrated Marketing Communications, διακρίνεται στο θεσμό Best Workplaces, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία επιχειρήσεων με ‘’20-49 εργαζόμενους’’ και αποτελώντας την μόνη εταιρεία επικοινωνίας που βραβεύεται σε αυτόν τον θεσμό. Η έρευνα διεξάγεται στην Ελλάδα από το “Great Place to Work Institute Hellas” σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.
Η αναγνώριση αυτή είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, καθώς περνάει ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα : Δηλώνει πως αν υπάρχουν γερά και ουσιαστικά θεμέλια, αν οι σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, στην κατανόηση και στην ουσιαστική επικοινωνία, τότε, ακόμα και σε καταστάσεις δύσκολες και κόντρα στους καιρούς, μπορεί μία εταιρία να ξεχωρίσει για το εργασιακό της περιβάλλον.

H Μαρίνα Καραστεργίου, Γενική Διευθύντρια της Sprint δήλωσε: ‘’Η διοίκηση και οι άνθρωποί της Sprint απέδειξαν για άλλη μία φορά, πως η ουσία βρίσκεται στην επικοινωνία και στις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Για εμάς η διάκριση αυτή δεν αποτελεί, ούτε αποτέλεσε ποτέ αυτοσκοπό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν και είναι μέρος της διαδικασίας συνεχούς βελτίωσης που ακολουθούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε και τα επόμενα χρόνια, με σκοπό την ουσιαστική αυτοαξιολόγηση και ανάπτυξη. Η βράβευσή μας είναι απλά μία πιστοποίηση της συνεχούς προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού και αξιοκρατικού  περιβάλλοντος, το οποίο να προσφέρει παράλληλα τις κατάλληλες προϋποθέσεις ανάπτυξης κι εξέλιξης για όλους. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέρφους μου στην Sprint και υπόσχομαι ακόμα περισσότερη προσπάθεια, ακόμα καλύτερα χρόνια’’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ