ERICSSON: 20 CSR Report

H Ericsson επιτυγχάνει ακόμη έναν στόχο με τη δημοσίευση του 20ου Sustainability and Corporate Responsibility Report που καταγράφει τις προσπάθειες και τα αποτελέσματά της εταιρείας στο πεδίο της ΕΚΕ, για το 2012, αλλά και τον ορίζοντά της για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθούν παρακάτω μερικά από τα σημαντικά σημεία του report:

Επικοινωνία για όλους

Τα προγράμματα Technology for Good της Ericsson σημειώνουν σημαντικά αποτελέσματα.H Ericsson πιστεύει στη δικτύωση ως όχημα για την οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλον τον κόσμο.

Για κάθε 10% αύξηση στη διείσδυση της ευρυζωνικότητας, το ΑΕΠ αυξάνεται κατά μία ποσοστιαία μονάδα.

Μειώνοντας την περιβαλλοντική μας επίδραση.

Το 2012, η Ericsson αντιμετώπισε τις ανάγκες για κάλυψη mobile broadband και την αύξηση της ζήτησης, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της λύσεις χαμηλές σε κατανάλωση ενέργειας, όπως είναι η λύση «Ψ». Η κάλυψη Ψ 3G της Ericsson μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 40%. Η λύση της Antenna-Integrated Radio (AIR) επίσης μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 40%. Σύμφωνα με το Ericsson Mobility Report υπολογίζεται ότι μέχρι το 2017, το 85% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει κάλυψη 3G.

Μια οικονομία χαμηλή σε εκπομπές άνθρακα

Η Ericsson κατάφερε να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 40% μέσα σε 4 χρόνια – ένα χρόνο πριν από τον αρχικό στόχο. Δουλεύοντας υπεύθυνα – Η Ericsson ενίσχυσε τη δέσμευσή της σε πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, δίνοντας έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Ηθικής ανανεώθηκε το 2012 για να ενσωματώσει τις νέες κατευθυντήριες αρχές για τις Επιχειρήσεις και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη διεύθυνση: www.ericsson.com/sustainability

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ