Ευρωπαϊκή Διάκριση για τον Μπάρμπα Στάθη

Η Εταιρεία-μέλος του Ομίλου Vivartia, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελληνική εταιρεία (National Champion) στα European Business Awards στην κατηγορία Περιβαλλοντικής και Εταιρικής Βιωσιμότητας (Environmental & Corporate Sustainability) και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελική φάση του θεσμού βράβευσης Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Τα European Business Awards, θεσμός που διοργανώνεται από το 2007, αποτελούν την ετήσια βράβευση των καλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και που επέδειξαν τα υψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικών πρακτικών, καινοτομίας και επιχειρηματικής ηθικής.

Στην αξιολόγηση συμμετέχουν περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις από 30 Ευρωπαϊκές χώρες και η τελική φάση της βράβευσης ανά κατηγορία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο, στην οποία ο Μπάρμπα Στάθης θα αποτελέσει τον εκπρόσωπο της χώρας μας.

Η μεγάλη τιμητική διάκριση για τον Μπάρμπα Στάθη έρχεται σε συνέχεια της εμπιστοσύνης και προτίμησης που του δίνουν εδώ και 45 χρόνια οι Έλληνες καταναλωτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ