O OΠΑΠ συμμετέχει στον Μαραθώνιο

Την πολυσήμαντη έννοια του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στον οποίο η ΟΠΑΠ, ο μέγας χορηγός της διοργάνωσης, συμμετέχει για πρώτη φορά με την teamopap, ανέδειξε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου του ΣΕΓΑΣ ο κ. Λουρόπουλος ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να βρίσκομαι σήμερα σε αυτό το πάνελ καθώς η ΟΠΑΠ ήδη από το 2011, ως Μέγας χορηγός έχει αγκαλιάσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τις αξίες που αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορική διαδρομή, την αφετηρία της οποίας αναζητάμε στην μάχη του Μαραθώνα. Σύμφωνα με ιστορικές αναφορές, ο ημεροδρόμος Φειδιππίδης, έτρεξε από το πεδίο της μάχης έως την Αθήνα προκειμένου να ενημερώσει για την επιτυχία των Ελλήνων με το πασίγνωστο ‘‘νενικήκαμεν’’. Σε αυτή τη λέξη περικλείεται ένα πανανθρώπινο μήνυμα: ο αγώνας του ανθρώπου για πιο υψηλούς στόχους.  

Η εταιρία μας εδώ και περίπου μισό αιώνα, ίσως και λίγο περισσότερο, έχει στηρίξει και στηρίζει ποικιλοτρόπως τον ελληνικό αθλητισμό, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ευ αγωνίζεσθαι. Συνεπής πάντα στον βασικό της στόχο, την μετατροπή της επιχειρηματικής ανάπτυξης σε ουσιαστική προσφορά προς την ελληνική κοινωνία, η ΟΠΑΠ δίνει το παρών σχεδόν σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και όλα τα αγωνίσματα. Δεν θα μπορούσε ο μαραθώνιος να λείπει από αυτά. Υποστηρίζει τους Έλληνες αθλητές και δίνει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να παρακολουθεί αγώνες υψηλού επιπέδου.

Ο Μαραθώνιος δρόμος, το κορυφαίο άθλημα του στίβου κι ίσως το πιο δύσκολο, ενσαρκώνει διαχρονικά ιδεώδη και στέλνει το μήνυμα της προσπάθειας, της αντοχής, της συμμετοχής, της επιμονής αλλά και της υπέρβασης. Μηνύματα ιδιαίτερα επίκαιρα στους δύσκολους καιρούς που ζει η πατρίδα μας. Η παγκόσμια ακτινοβολία του Κλασικού Μαραθωνίου, είναι μια ακόμη ευκαιρία να δείξουμε ότι η Ελλάδα έχει και παρόν αλλά και μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η ΟΠΑΠ βρίσκεται για μια ακόμη φορά αρωγός στην προσπάθεια αξιοποίησης όλων εκείνων των δυνάμεων που αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα του τόπου, προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες και τον Πολιτισμό της χώρας.

 Φέτος, στον 31ο Μαραθώνιο, για πρώτη φορά  η Εταιρία μας συμμετέχει ενεργά με την teamopap, στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων.  Ήδη, η ανταπόκριση που έχουμε στην πρόσκληση για συμμετοχή στην teamopap καταδεικνύει την εμβέλεια που έχει η αυθεντική διαδρομή, αλλά και οι «αγώνες λαϊκών δρόμων».

Εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτή τη διοργάνωση και  ευχαριστώ για την τιμή που γίνεται στο πρόσωπό μου να βραβεύεται η ΟΠΑΠ Α.Ε.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ