Hilton: Στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

Με τη συγκεκριμένη κίνηση, το Hilton ενισχύει το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου». Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2013, το Hilton θα προσκαλεί τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού τους, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο που επιτελεί ο οργανισμός πανελλαδικά.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, του φιλανθρωπικού οργανισμού της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, που ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών που έχουν ανάγκη. Το “Hilton in the Community Foundation” χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της.

Η καμπάνια τιτλοφορείται “Small Change, Big Difference” (σε ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά: «μικρή αλλαγή / μικρό ποσό στον λογαριασμό σας, μεγάλη διαφορά στη ζωή των παιδιών») και θα διεξαχθεί παράλληλα σε 139 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία θα ενισχύσει έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν νεαρό ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ