IKEA: Συναυλία και στη Λάρισα

Στο πλαίσιο της υποδοχής του καταλόγου ΙΚΕΑ 2014 και του προγράμματος  εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα δύο μουσικές βραδιές στα καταστήματα ΙΚΕΑ Ιωάννινα και ΙΚΕΑ Θεσσαλία στη Λάρισα, με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Τις εκδηλώσεις στήριξαν με την παρουσία τους και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Βάνα Μπάρμπα, ο Μέμος Μπεγνής και η Τζένη Μπότση.

Ο στόχος των εκδηλώσεων ήταν διπλός: αφ’ ενός η υποδοχή του νέου καταλόγου, αφετέρου η ευαισθητοποίηση του κοινού και στήριξη των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε Ήπειρο και Θεσσαλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης παιδικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα, εξοπλίζοντας παιδικούς σταθμούς στη Λάρισα, στα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το 2014.

Η ΙΚΕΑ HOUSEMARKET του Ομίλου FOURLIS θα διαθέσει συνολικά 40.000 ευρώ – αυξάνοντας το ισόποσο των εσόδων από τις μουσικές εκδηλώσεις – για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία, κυρίως σε εξοπλισμό και παιχνίδια, κέντρα δραστηριοτήτων εξωτερικού χώρου και σχολικά είδη.

Η αξιολόγηση των αναγκών των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών έγινε από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές στις πόλεις Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ