Diners Club: Για 4η χρονιά δίπλα στη UNICEF

Το Diners Club για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει ιδρύματα παιδικής προστασίας προσφέροντας σχολικά είδη UNICEF.

Η προσφορά σχολικών ειδών UNICEF στα παιδιά που φιλοξενούνται ή στηρίζονται από τα 26 ιδρύματα παιδικής προστασίας είναι παράλληλα και μία προσφορά στα εκατομμύρια των παιδιών που ωφελούνται από τις αγορές σχολικών ειδών UNICEF.

Η συνεργασία της κάρτας Diners Club με τη UNICEF μετρά φέτος 10 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων το Diners Club στηρίζει παιδιά σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Από το 2003 μέχρι σήμερα, η κάρτα Diners Club Unicef έχει προσφέρει εμβόλια κατά της ιλαράς σε περισσότερα από 14.000.000 παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες. Η ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού πραγματοποιείται με την προσφορά 0,5% της αξίας της συναλλαγής με κάθε χρήση της κάρτας Diners Club Unicef, χωρίς την επιβάρυνση του κατόχου της κάρτας.

Το Πρόγραμμα του Diners Club «Συμβάλλω», μέσα από τη πολύτιμη συμβολή των μελών του, δίνει σε παιδιά της Αφρικής πρόσβαση στην εκπαίδευση και σε υπηρεσίες υγείας. Το πρόγραμμα αφορά στη μηνιαία πάγια εντολή 5 ή 10 Ευρώ μέσω της κάρτας Diners Club, στηρίζοντας το έργο της UNICEF στην Εκπαίδευση και την Υγεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ