“Στοχεύοντας” τον καρκίνο του μαστού

H Άγη Κασούμη είναι μια από τις σημαντικότερες ελληνίδες αθλήτριες όλων των εποχών, καθώς είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας τα τελευταία 30 χρόνια και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στο άθλημα της σκοποβολής και πιο συγκεκριμένα, στο σπορ πιστόλι, και ταυτόχρονα η μοναδική ελληνίδα αθλήτρια με έξι ολυμπιακές συμμετοχές.

Με ανελλιπή παρουσία στο χώρο του αθλητισμού και κυριαρχώντας απόλυτα στον ελληνικό χώρο, κατέχει συνολικά 6 μετάλλια σε Παγκόσμια Κύπελλα, 2 μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς και η πιο πρόσφατη διάκριση επιτεύχθηκε στις 26/6/2013 στους Μεσογειακούς αγώνες της Μερσίνης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο!

Η πορεία της Άγης Κασούμη είναι αξιοπρόσεκτη περίπτωση, καθώς επιτυγχάνει με παρατεταμένη συνέπεια, διακριτικότητα, πείσμα και θέληση, να χαρίζει τιμητικές διακρίσεις στο δοκιμαζόμενο αθλητικό χώρο της πατρίδας μας και ταυτόχρονα να συνδυάζει το ρόλο της μητέρας δύο ανήλικων παιδιών και της εργαζόμενης γυναίκας!

Χαρακτηριστικά δήλωσε μετά την πρόσφατη κατάκτηση του μεταλλίου: “Αγωνίστηκα απέναντι σε δύο πολύ δυνατές αθλήτριες, φίλες εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη για αυτό το μετάλλιο καθότι εργαζόμενη και μητέρα δεν μπορώ να κάνω την προπόνηση που κάνουν οι επαγγελματίες αθλήτριες. Όμως, είναι και η πρώτη φορά που ήθελα το μετάλλιο τόσο πολύ. Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο όπως η σημερινή στην Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε ότι αγωνιζόμαστε, ξεπερνούμε τον εαυτό μας, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να στείλει ένα ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες”.

Η εταιρεία καλλυντικών Murad, στην Άγη Κασούμη βρήκε το πρόσωπο εμπιστοσύνης και προώθησης της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, που διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή της Άγης Κασούμη, η οποία αφιλοκερδώς επικοινωνεί με την ευγενική παρουσία της τη σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύει δυναμικά το μήνυμα της καμπάνιας.

“Στόχος – Αγώνας – Νίκη:  Το τρίπτυχο της επιτυχίας στον αθλητισμό αλλά και τη ζωή. Στόχος μας είναι η καταπολέμηση του Καρκίνου του Μαστού.  Αγώνας μας η ενημέρωση, η πρόληψη και η υποστήριξη στις πάσχουσες. Η Nίκη μας δεδομένη, αν αγωνιστούμε όλοι μαζί” δήλωσε η Άγη Κασούμη

Η ειδική συσκευασία προϊόντων “Hydrate for Hope” θα διατίθεται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 49€, από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής σε όλη την Ελλάδα και από το e-shop www.murad.gr

Επίσης, η αντίστοιχη ενυδατική θεραπεία “Hydrate for Hope” της Murad θα προσφέρεται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής κατά το ίδιο διάστημα.

Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ