Rolco & Planet δίπλα στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση

Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία Rolco και η σειρά απορρυπαντικών planet στο πλαίσιο της φιλοσοφίας τους για σεβασμό στο περιβάλλον στηρίζουν τον εθνικό φορέα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» και την συνεργασία του με την οργάνωση «Αποστολή».

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» και η «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» ανακοίνωσαν την έναρξη ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσεων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και Προστασίας του Περιβάλλοντος. Τα planet έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και υπογράφθηκε Συμφωνία Συνεργασίας με σκοπό την περιβαλλοντική εκπαίδευση μαθητών, την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και οικολογίας, και τη διοργάνωση δράσεων ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πέρα από το εκπαιδευτικό και ενημερωτικό έργο της συνεργασίας, τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις του προγράμματος θα διατεθούν στην ενίσχυση των συσσιτίων και του φιλανθρωπικού έργου της Αρχιεπισκοπής.

Μαθητές του δημοτικού, από διάφορα σχολεία της Αττικής, πλημμυρήσανε τις αίθουσες εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής, οπού ενημερωθήκανε και συμμετείχαν σε δραστηριότητες δημιουργικού περιεχομένου. Το planet συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης,  χαρίζοντας στους μαθητές τσάντες ανακύκλωσης και άλλα δώρα οικολογικής φιλισοφίας.

Με αυτό τον τρόπο το planet συνεχίζει τη προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου στη μείωση των απορριμμάτων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη σε μακροπρόθεσμη βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ