Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργάνωσαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και με ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο και προβάλλει πανανθρώπινες αξίες προς τους μαθητές, με τις οποίες θα πρέπει να διαπνέονται ως πολίτες του κόσμου.

Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η ημέρα πλαισιώθηκε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας μας και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου μας.

Mέγας Χορηγός ήταν το GOLDEN HALL και Χορηγός Επικοινωνίας ο Galaxy 92. Συμμετείχε και ο Παναθηναϊκός με stand προϊόντων του και παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ο Στράτος Σωπήλης, καθώς και ο νεαρός ποδοσφαιρισ-τής Τάσος Λαγός, ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Eλένη Πετρουλάκη, Εύη Σταθάτου, Βάσω Νικοπολίδη, Θόδωρος και Ιωάννα Παντή, Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης, Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκαβα, Σίσσυ Χρηστίδου, Μάριος  Μπαρκής (Nissan), Θάνος Γεωργουλάς (μουσικοσυνθέτης), Νίκος Ευαγγελόπουλος(Ernst & Young),  και πολλοί άλλοι, γονείς του σχολείου κυρίως οι περισσότεροι. SPECIAL GUEST ήταν οι ONIRAMA live, το πιο δυναμικό συγκρότημα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ