ΚΥΚΝΟS: Πιστοποιήσεις Ποιότητας

Η Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών ΚΥΚΝΟS Α.Ε. πρόσφατα πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων BRC Global Standard for Food Safety: Certification Grade A  &  ΙFS Food Standard for auditing quality and food safety of food products: at Higher Level with a score of 97,16%.

Τα πρότυπα BRC και IFS είναι τεχνικά πρότυπα ασφάλειας των τροφίμων τα οποία έχουν εκδοθεί από μεγάλες ενώσεις λιανεμπορίου με στόχο την αξιολόγηση των προμηθευτών τους με τους ίδιους όρους, ώστε ο τελικός καταναλωτής να απολαμβάνει το μέγιστο δυνατό επίπεδο προδιαγραφών και ασφάλειας. Το BRC αναπτύχθηκε από τον Βρετανικό Οργανισμό Λιανεμπορίου και απευθύνεται, κυρίως, στις επιχειρήσεις που προμηθεύουν αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Παρόμοια, το IFS αναπτύχθηκε από την Γερμανική Ομοσπονδία Λιανεμπορίου σε συνεργασία με τις αντίστοιχες γαλλικές και ιταλικές ομοσπονδίες και απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, στους προμηθευτές επιχειρήσεων λιανικής.  Οι νέες πιστοποιήσεις της  KYKNOS με τα υψηλά επίπεδα βαθμολογίας επιβεβαιώνουν τη συνεχή δέσμευση και αφοσίωση της εταιρίας στη διαχείριση της υγιεινής, της ασφάλειας καθώς και της ποιότητας των προϊόντων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ