Παπαδοπούλου: Στηρίζει τη μαθητική επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία Παπαδοπούλου καθοδήγησε τους μαθητές-μέλη του Επιχειρηματικού Ομίλου Γυμνασίου Νέας Γενιάς Ζηρίδη στη νέα τους επιχειρηματική πρόκληση και δημιούργησαν μαζί το πρώτο μπισκότο με μέλι, το «Beescoto».

Ο Επιχειρηματικός Όμιλος Γυμνασίου του σχολείου λειτουργεί σαν μια εικονική επιχείρηση και λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο σε διαγωνισμό που διεξάγεται από το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και με τη συνεργασία του ΣΕΒ.

Για τις ανάγκες του φετινού διαγωνισμού, οι μαθητές απευθύνθηκαν στην εταιρεία Παπαδοπούλου. Στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Marketing και Παραγωγής συνεργάστηκαν με τους μαθητές του Επιχειρηματικού Ομίλου του Γυμνασίου του σχολείου, τους οποίους καθοδήγησαν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής ενός νέου προϊόντος. Αποτέλεσμα ήταν το διπλό Digestive με αλεύρι ολικής άλεσης και γέμιση κρέμας μελιού, το «Beescoto.

«Με αυτήν την ενέργεια, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η δέσμευση που έχει αναλάβει η εταιρεία μας να στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά, την εκπαίδευση και τη διατροφή. Η προσφορά της εταιρείας στην κοινωνία και ιδίως στους νέους είναι πηγαία και ειλικρινής και προσφέρεται απλόχερα από όλα τα στελέχη της εταιρείας σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά στηρίξαμε τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και το δυναμισμό των μαθητών, προσφέροντάς τους μία ευχάριστη εμπειρία αλλά και ταυτόχρονα την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον» δήλωσε σχετικά η Τζελίνα Κουκουμέλη, Διευθύντρια Marketing της εταιρείας Παπαδοπούλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ