Στηρίζει συνδιάσκεψη του ΕΚ Νέων Ελλάδας η SKAG

Την Τρίτη 4 Μαρτίου δόθηκε συνέντευξη Τύπου με τη μορφή ομιλιών, χαιρετισμών και συζήτησης, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Η διοργάνωση της 29ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος θα λάβει χώρα στις 5-7 Απριλίου στην Αθήνα.

Τα μέλη της διοργανωτικής επιτροπής της συνδιάσκεψης, Μυλωνά Αιμιλία, Πατίκος Παναγιώτης και Τσέλου Δανάη, φοιτητές και μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος, παρουσίασαν τον οργανισμό και τις δράσεις του και έδωσαν μια σύντομη περιγραφή του Συνεδρίου που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος είναι ένας από τους 36 φορείς, ευρωπαϊκών χωρών που απαρτίζουν το δίκτυο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Διοργανώνει, μεταξύ άλλων δράσεων, με συνέπεια κάθε χρόνο δύο Εθνικές Συνδιασκέψεις Επιλογής, προσομοιώσεις των εργασιών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις οποίες εμπλέκονται πάνω από 400 Έλληνες μαθητές και νέοι. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί από το Μητροπολιτικό Κολέγιο Αθηνών και την OTEacademy, με την χορηγική συμμετοχή της SKAG και την υποστήριξη των Repo(we)r Greece και ENISA.

Τη Συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων φορέων, εκπρόσωποι ευρωβουλευτών και πρέσβεων καθώς και αντιπρόσωποι δημοσίων και ιδιωτικών φορέων με την ανάλογη συμμετοχή των ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ