Προορισμός: Αλλαγή. Νέες Λύσεις για την Ελλάδα

Ο διαγωνισμός «Προορισμός: Αλλαγή. Νέες Λύσεις για την Ελλάδα» ανακοινώθηκε από την Ashoka, την Ελληνική Πρωτοβουλία (Τhe Hellenic Initiative), το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, τη Boehringer Ingelheim Ελλάς και τη SAP Hellas. Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών στο διαγωνισμό φιλοξενείται από την online πλατφόρμα των Ashoka Changemakers για να αποτελέσει πηγή, αποκορύφωμα και καταλύτη πρωτοβουλιών που θα φέρουν λύσεις στην Ελληνική κοινωνία.

Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό μπορούν να καλύψουν μια ευρεία γκάμα λύσεων, όπως:

•    κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση ευάλωτων ομάδων πληθυσμού,
•    καινοτομίες για την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη,
•    ενδυνάμωση της κοινοτικής ανάπτυξης μέσα από περιβαλλοντικές λύσεις, και
•    στήριξη για υγιή και ενεργά γηρατειά.

Οι υποβολές συμμετοχών θα πρέπει να κατατεθούν διαδικτυακά στην www.changemakers.com/destinationchange μέχρι τις 19 Μαΐου 2014. Οι συμμετοχές που θα προκριθούν στην τελική φάση του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2014 και οι τελικοί νικητές θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια Τελετής Απονομής που θα λάβει μέρος τον Ιούλιο του 2014.

“Η πιο κρίσιμη μεταβλητή για να γίνουμε καταλύτες αλλαγής (changemakers) είναι η θέλησή μας  να δώσουμε στον εαυτό μας το δικαίωμα – να σπάσουμε της πνευματικές αλυσίδες που μας αποδυναμώνουν επειδή μας λένε πως δεν μπορούμε”, ανέφερε σχετικά ο Bill Drayton, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Ashoka.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ