Διεθνής πιστοποίηση για τη British American Tobacco

Η British American Tobacco Hellas, μετά από τρία συνεχή χρόνια κατάταξης μεταξύ των εταιρειών με το «Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον» στην Ελλάδα, στo πλαίσιο της ετήσιας αξιολόγησης “Best Workplaces Hellas”, «βγήκε» εκτός συνόρων, διαγωνίστηκε και διακρίθηκε για το καλό εργασιακό της περιβάλλον σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποσπώντας την κορυφαία πιστοποίηση “Top Employer Europe 2014” από το Top Employers Institute.

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute επιβραβεύει τους εργοδότες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους, επιδιώκουν την ενσωμάτωση υπεύθυνων εργασιακών πρακτικών και υλοποιούν βέλτιστες πολιτικές διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.

Πιο συγκεκριμένα, απαραίτητη προϋπόθεση για την πιστοποίηση των εταιρειών ως “Top Employer” είναι να πληρούν στο έπακρο τα κριτήρια της σχετικής έρευνας, τα οποία εστιάζουν στους ακόλουθους τομείς: παροχή βασικών και δευτερευόντων εργασιακών παροχών και προνομίων, εξασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών, διαρκή επαγγελματική εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη, υποστήριξη προοπτικών για βελτίωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας των εργαζόμενων και διαχείριση κουλτούρας.

Σχολιάζοντας τη διάκριση, ο Matthieu Juery, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Ελλάδας, Μάλτας, Κύπρου & Ισραήλ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της αποκλειστικής και διεθνούς φήμης κοινότητας “Top Employers in Europe”. Η διάκριση μας ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι πρακτικές που υιοθετούμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα είναι ορθές και έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η διαρκής επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί συνειδητή επιλογή για εμάς, διότι αναγνωρίζουμε ότι η επιχειρηματική επιτυχία και η μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στους ανθρώπους μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ