Τα ξενοδοχεία Rocabella στηρίζουν τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Ο όμιλος ξενοδοχείων Rocabella ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει το έργο του Όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων μέσω δωρεάς προϊόντων και εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα και ο εξοπλισμός που προσφέρθηκαν, αφορούν στις ανάγκες της Κοινωνικής Δομής Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που εδρεύει στους Δήμους Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος,  Πειραιά, Νίκαιας και Κορίνθου. Οι δομές που έχουν δημιουργηθεί εξυπηρετούν 150 άπορες οικογένειες και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, υπνωτήριο καθώς και τράπεζα χρόνου. Οι δομές περιλαμβάνουν επίσης κοινωνικά συσσίτια και γραφείο διαμεσολάβησης και εξυπηρετούν 200 οικογένειες.

Ο Γεώργιος Καλφόπουλος, Chief Operating Officer (COO) του ομίλου, δήλωσε σχετικά: “Είναι σημαντικό για εμάς να παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας συμβάλλοντας στο έργο φορέων όπως ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη δωρεά αυτή που πραγματοποιήθηκε μετά την πρωτοβουλία και παρότρυνση των εργαζομένων στα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini”.  

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος για τον Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, είπε: “Η συμβολή στο ανθρωπιστικό μας έργο αποκτά μεγάλη σημασία, ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών. Οι προσπάθειες όλων μας δίνουν πνοή αισιοδοξίας σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και μας κινητοποιούν να προσφέρουμε συνεχώς”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ