H Bravo Greece στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία Bravo Greece A.E., μέλος του Ομίλου D.E MASTER BLENDERS 1753, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, υποστήριξε την εκδήλωση “Ambassadors in Concert” που διοργανώθηκε από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, την Παρασκευή 14 Μαρτίου στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Ο φιλανθρωπικός διπλωματικός μουσικός θεσμός “Ambassadors in Concert” δημιουργήθηκε στην Αυστρία και ταξίδεψε στην Αθήνα, με την ευκαιρία της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενισχύοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Το κοινό είχε τη σπάνια ευκαιρία να θαυμάσει επί σκηνής Πρέσβεις από διάφορες χώρες του κόσμου που υπηρετούν στην πατρίδα μας, να αποδίδουν έργα διάσημων μουσουργών – όπως των Schubert, Strauss, αλλά και Χατζηδάκη, Θεοδωράκη – με τη σύμπραξη διακεκριμένων Ελλήνων μουσικών και λυρικών καλλιτεχνών.

Η Bravo Greece ήταν παρούσα στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, προσφέροντας στους εκλεκτούς προσκεκλημένους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μία ή περισσότερες από τις 12 γεύσεις του νέου της προϊόντος κάψουλες espresso Douwe Egberts που απελευθερώνουν τη μαγεία της απόλαυσης του αληθινού καφέ espresso.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ