Η Henkel στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas, έχει εγκαινιάσει μία ιδιαίτερα ουσιαστική συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ευθύνης, στηρίζουν το νέο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο», με τη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού».

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες οικογένειες αδυνατούν να υποστηρίξουν με δικά τους μέσα τη μαθησιακή πρόοδο και τη γενικότερη ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών τους. Για το λόγο αυτό, o Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas ανέλαβε τη χορηγία του συγκεκριμένου προγράμματος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, μέσω του οποίου εστιάζοντας στην εκπαίδευση, τη μάθηση, τη δημιουργική απασχόληση και την καλλιέργεια της ψυχής, παρέχεται στα παιδιά ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον.

Μέσα σε ένα ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον, το πρόγραμμα προσφέρει στα παιδιά την απαραίτητη μαθησιακή υποστήριξη προκειμένου να καλλιεργήσουν πολύπλευρα τις δεξιότητές τους. Επιπλέον, προσφέρει στους γονείς τους την εξασφάλιση «ωφέλιμου» χρόνου προκειμένου να τον αφιερώσουν στη δική τους επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και τη δυνατότητα να εκπληρώνουν το γονεϊκό τους ρόλο σε πιο ποιοτικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» στο οποίο εντάσσεται η λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού», υλοποιείται για πρώτη φορά και έχει ήδη ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη. Φυσικά, ο εμπλουτισμός των δράσεων που προσφέρουν τα υπάρχοντα κέντρα αλλά και η δημιουργία νέων κέντρων σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αποτελεί το μεγάλο όραμα πίσω από τη συνεργασία Henkel Hellas και Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» έχει την υποστήριξη της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ