Η Barilla υποστηρίζει την W.I.N. Hellas

Η Barilla συμμετείχε στο Celebrity Match που διοργάνωσε η W.I.N. Hellas την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Η διοργάνωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης του έργου της W.I.N. Hellas για την προστασία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής βία καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού ενάντια στην κακοποίηση γυναικών.

Το Celebrity Match, ένα μίνι τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η W.I.N. Hellas σε συνεργασία με τον Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας, συγκέντρωσε δημοφιλείς προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και της showbiz όπως οι Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Σοφία Πασχάλη, Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Χριστίνα Κοντοβά, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παππά, Μάσα Φασούλα, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαππα που «αγκάλιασαν» την φετινή προσπάθεια της W.I.N. Hellas.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν προς το κοινό πλούσια δώρα Barilla, ενώ βραβεύτηκαν και οι : Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Κικίλιας, Παναγιώτης Φασούλας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παπαταβούκας και Ορθούλα Παπαδάκου για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ