AXA: Στήριξη στο Ι.Ο.ΑΣ.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, μέλος της Συμμαχίας για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στον δρόμο «Δρόμοι στο μέλλον», στηρίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» που διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της 7ης Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, υλοποιείται πλήθος δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα μέσα από το δίκτυο των 1.800 εθελοντών του Ινστιτούτου και  τους συνεργαζόμενους οργανισμούς του.

Οι κύριες δράσεις που υλοποιούνται κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας είναι:

▪    Εκπαιδεύσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας με το πρόγραμμα «ΚΑΝΤΟ-ΣΩΣΤΑ» που υλοποιείται με την υποστήριξη της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
▪    Εθελοντική αιμοδοσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για θύματα τροχαίων που έχει δημιουργήσει το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».
▪    Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών και του Ι.Ο.ΑΣ. για τους Δείκτες Απόδοσης Μέτρων Οδικής Ασφάλειας.
▪    Βράβευση του «Τροχονόμου της Χρονιάς» και των «Εθελοντών της Χρονιάς» του Ι.Ο.ΑΣ.
▪    Προγράμματα στο Κέντρο Οδικής Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδας που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
▪    Καμπάνια «Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο» με διανομή 200.000 ενημερωτικών εντύπων από όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ